Valborg och hjärtattack

God morgon!
Idag är det Valborg, inte för att det spelar någon roll för mig, eftersim det inte firas här. Men det betyder att det bara är 5 dagar kvar tills födelsedagen och 4 dagar till firandet. Ska bli så kul! Det är nästan 20 stycken som tackat ja på inbjudan och vi har bjudit in några fler sedan helgen. Igår fick vi även inbjudan till Diarmaids födelsedagsfest. Synd bara att vi inte kan gå eftersom vi är i Sverige då. Jag och Therese blev helt paffa när vi fick inbjudan, han firar sin 21 årsdag! Vi har alltid varit inställda på att han är minst 23! Lite kul..
 
Idag är det soligt, än så länge. Jag är jättetrött. Vi gjorde i princip ingenting igår så jag hade jättesvårt att sova. Jag gick och la mig vid halv 12. Efter en kvart tyckte jag att tänderna var sträva trots att jag borstat tänderna. Då kom jag på att jag inte hade gjort det så då gick jag och fixade det. En timme efter det behövde jag gå på toa och sen ta en alvedon p.g.a. huvudvärk. Ungefär en halvtimme efter det hörde jag att vattenkranen i köket droppade, och det går helt enkelt inte att ignorera. Sen konstaterade jag att det nog är omöjligt att sova så jag låg och kollade Tumblr på mobilen tills klockan var över 2. SEN somnade jag.
 
Idag fick jag ett härligt uppvaknande, porttelefonen ringde och jag vaknade av det! Hjärtattacken var inte långt borta. Jag låg och bara skakade i sängen när den ringde, det såg nog ut som ett epilepsianfall. 
Men nu är jag iallafall vaken! Frukosten är uppäten, kaffe, pannkakor och knäckebröd och vi ska strax ut på en powerwalk.
 
Här är en bild på min nya jeansjacka från ONLY som jag köpte i Söndags. En tidig födelsedagspresent. Jag är väldigt nöjd med den. Fast det får inte vara för kallt när jag har den för jag kan inte ha en kofta eller så under den.