Fredag!!

Då var det fredag igen. Dagen har inte varit särskilt händelserik. Jag och Therese gick in till stan i eftermiddags för jag skulle till tågstationen och kolla priser till Fota. Jag och Carlos ska dit imorgon. Kan nog bli kul. Igår gick jag och Therese och köpte städgrejer till huset. Fanns inget sånt alls. Så vi tog varsin våning och körde igång och städade tills allt var rent. Jag tror ddet tog nästan 2 timmar för mig som hade köket och en ganska äcklig toalett. Inget har blivit ordentligt städat på ett bra tag så det var välbehövligt. 
Nu, för en timme sen, kom Derna och skulle visa två av rummen, som blir lediga, för en blivande student. Jag, Therese och Erwan stod i köket och tackade gudarna för att vi städade igår. Vi hade ingen aning om att någon skulle komma hit idag! Imorgon kommer det hit folk igen för att kolla på rummen. Nu fick vi också pratat med Derna om duschrummet på nedervåningen som är ganska fuktskadat. Förra veckan började det till och med växa några konstiga svampar där. Men hon ska skicka hit en rörmockare som ska fixa till det.
Ikväll ska jag möta upp pubcrawlet en stund. Jag ska inte gå med och betala för det men jag ska iallafall dit och prata med folket lite. Och även spela foosball med Sander. Det gör vi alltid på An Brog. Jag är helt värdelös på det men det är kul iallfall! 
Igår fick jag pengar till att köpa ett par jeans för 39 euro som jag kollat på. Istället gick jag till H&M och hittade en klänning för 10 och 2 par strumpbyxor för 7. Sedan köpte jag även en ny mascara för 5. Så jag fick mer användning för pengarna än jag trodde!
 
Nu ska jag kolla Game of Thrones och sedan käka lite :)