11 November - Utmattad

God kväll, hoppas det är bra med er!
 
Jag kan nu äntligen slappa efter en lång dag. Jag jobbade 10-6 och det var minst sagt frustrerande. Är i rummet med barnen som är 1-2 år gamla och alla är smått sjuka men inte tillräckligt för att vara hemma. 
Vissa vill inte äta, vissa vill inte sova och vissa gråter utan att jag kan göra något åt det för jag inte vet vad som är fel. Massa blöjbyten och jag lyfter mycket så det känns verkligen i armar, ben och nacke.
Det är inte det som är det jobbiga egentligen. Det jobbiga är att jag kommer hem en timme efter jag har slutat. Bussen tar ju bara 20 minuter men den är alltid sen.
Vi har en överenskommelse med Erwan att den som kommer hem först ska tömma diskmaskinen så det bara är att slänga in nytt när vi kommer hem. Han kommer hem först de flesta kvällar när Therese också jobbar och då faller diskmaskinslotten på honom. "Det är inte för mycket att begära att tömma diskmaskinen när man kommer hem" sa han när vi kom överens om detta. Det var en måndag sedan och han har kanske tömt den 2 gånger. 
Han går och lägger sig när han kommer hem och skiter i allt!
Jag kom hem klockan 7. Alltså en och en halv timme efter att han kom hem.  Diskmaskinen var full, diskbänken full med ren disk, diskhon full med smutsig disk och soppåsen full. 
Efter en lång dag är det sista jag vill göra att fixa med det när det inte är min tur men det var precis det jag fick göra. Jag blir så arg att jag vill gråta för han fattar aldrig när vi säger till honom! Han lägger stora lådor och burkar längst upp på soppåsen när den är full istället för att tömma den. 
Tömmer han soppåsen så ställer han den fulla i hallen och låter den stå där i flera dagar istället.
Jag skrev till honom och Therese på Facebook att jag inte uppskattar när det ser ut som att vi försöker bygga Mount Everest i soppåsen utan att alla kan tömma den när den är full istället!
 
Detta är ett något aggressivt inlägg men måste ventilera mig! 
Jag gjorde middag ikväll och Sander plockade undan och diskade åt mig. Jag orkade knappt äta för jag  är så trött!
Det är faktiskt rätt skönt att Therese  jobbar sent och att Sander vill spela TV-spel ikväll för då kan jag sitta och titta på mina serier och virka lite.
Jag behöver en boxningspåse att avreagera mig på från dagen och kvällen...