Måndag 17 November

God kväll!
Hoppas ni har haft en bra dag! 
Min dag har varit okej, den började med ett läkarbesök på morgonen. Sedan kom jag till college lagom till andra lektionen. Redan efter 40 minuter där bestämde jag att jag måste hem på lunchen. Jag har druckit massa massa tranbärsjuice idag och igår p.g.a. urinvägsinfektion och jag tyckte att det är bättre att vara hemma och springa på toa när jag vill istället för att behöva gå flera gånger under varje lektion..
Jag har ju praktik imorgon men jag tror nog jag får hoppa över det och vara hemma istället. Då har jag ju också tillfälle att komma ikapp med inlämningar och sånt.
Jag tror jag mår lite allmänt dåligt för jag sitter och har på mig 2 par sockar och mina tjocka tofflor och fötterna är ändå som isklumpar. Jag har också en varmvattenflaska på magen och en fleecejacka över. Fryser ändå.
Men ikväll ska jag lata mig för Sander ska stå för middagen! Han kom på att han ville prova en grej som inkluderar köttfärs, ost och nacho chips i en form i ugnen och så äter man pasta till det. Det ska bli spännande att prova!
 
Therese kom precis in med ett brev från fastighetsbolaget som äger byggnaden. Nästa vecka ska dom ha hygieninspektion. Det innebär att dom ska kolla:
  • Att köksgrejer såsom tallrikar, glas, bestick etc är diskade och undanställda.
  • Alla golv är rena och moppade.
  • Möbler är hela.
  • Kyl är ren.
  • Badrummen är rena.
  • Att soporna är uttagna.
Är det bara jag och Therese som tycker att det inte är okej att dom traskar in här och kollar våra privata rum??
Visst, dom äger ju möblerna men dom ska väl inte kolla om disken är ren eller? Eller? ELLER???

Kommentera här: