Lördag 7 November

Idag fick jag för mig att göra om lite inne på mitt rum. Jag har haft det så som jag har det i nästan ett år och nu var det dags för förändring!
Jag gick in till stan och köpte lite småsaker på Penneys och Tiger som jag tyckte var bra att ha. Här är före-bilderna:
 
 
 
Efter-bilderna....
 
 
Denna ursnygga kroken är från Penneys. Jag har kollat på den länge och nu tänkte jag "skitsamma att man inte får spika i väggen. Jag ska ha den!" ;)
 
 
Satte upp garn och köpte små klänypor på Tiger och satte upp alla kort jag har. Det var så fula märken efter häftmassa att detta var det enda som kunde dölja dom. Klänyporna är egentligen för en adventskalender men dom var så söta så siffrorna på dom spelar ingen roll :)
 
 
 
 
Sminkbordet. Köpte en sinkbricka på Tiger till flaskorna och lådan är från Penneys.
 
 
Skrivbordet fick flytta på sig till fönstret. Kanske inte en optimal plats då det ser lite konstigt ut men har bättre ljus här. Ljusslingan med små pepparkaksformar är från Penneys även den.
 
 
Ljusslingan från sängen satte jag nu på väggen så ljuset är lite mer utspritt. Byrå/hyllan är bredvid sängen och ljusstaken jag fick av Sander passar väldigt bra på den :)
 
 
Jag är som sagt rätt nöjd med rummet nu. Nu hoppas jag bara att dom kommer och fixar handtaget på fönstret så jag slipper att det drar in kall luft hela tiden! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: